Ny?

  Ny i troen?

  Lurer du på hvem Jesus er, hva det vil si å være kristen og hva kirken gjør? Da er Alphakurset noe for deg. Alpha er et kurs kirken arrangerer hvert semester. Gjennom undervisning, samtale og fellesskap snakker om hva det vil si å være kristen.

  Vi har også veldig lyst til å snakke med deg, for å kunne følge deg på veien mot Jesus. Ta gjerne kontakt med oss på infostand etter gudstjeneste eller ved å sende mail til post@filadelfia.no  Ny i Filadelfiakirken?

  Velkommen til Filadelfiakirken. Vi er én kirke flere steder med gudstjenester i Oslo, Enebakk og Lillestrøm. Ta gjerne en titt i menyen øverst til høyre for å lese mer om kirkens arbeid.

  Vårt beste tips er å koble seg på småfellesskap og tjeneste. Å være med å tjene i kirken handler om fellesskapet og hvem vi gjør det for mer enn selve oppgaven. Som medarbeider blir du kjent med nye mennesker, samtidig som du er med på noe som er større enn deg selv. Filadelfiakirken er en stor menighet, og derfor trenger vi mindre settinger hvor vi kan bygge tette bånd med andre i menigheten. I småfellesskapene kan vi dele tanker, erfaringer, utfordringer og gleder, tro og tvil.  Elvanto

  Elvanto er Filadelfiakirkens menighetssystem. Ønsker du informasjon, oppfølging for tjenestefellesskap, småfellesskap eller annet, ber vi deg registrere deg her.

  Motta vårt nyhetsbrev

  Kontakt oss

  post@filadelfia.no
  400 05 767

  Filadelfiakirken Oslo
  St. Olavs gate 24, 0164 Oslo
  Resepsjon: tirsdag - torsdag, 10-14

  Pressekontakt
  Halvard Hauge Roaldsnes
  halvard@filadelfia.no

  Våre sponsorer

  Personvern
  Design og utvikling av Logisk brist