Microfila

  Microfila er barnearbeidet i Filadelfiakirken. Vi tror barnearbeidet er noe av det viktigste vi gjør, og ønsker å legge til rette for at alle barn skal kunne trives og få gode relasjoner som varer.

  I Microfila tar vi barna på alvor, og gjør vårt beste for å skape en kirke som er attraktiv, morsom, lærerik og på barnas premisser. Vårt største ønske er at barna skal få bli kjent med Jesus, og få en trygg tro allerede fra de er små. Gjennom ulike aktiviteter og arrangementer vil vi bygge relasjoner over tid og en tro som varer hele livet. Les mer om vårt arbeid under eller sjekk ut kalenderen for å lese mer om kommende samlinger.

  Ungfila

  Ungfila er Filadelfiakirken Oslo sitt ungdomsarbeid for deg mellom 8. klasse og 3. vgs. Vi holder til midt i Oslo sentrum. Vi ønsker å være et inkluderende ungdomsmiljø som inspirerer til hele liv med Jesus i sentrum. Ungfila er et sted hvor en blir sett og hørt, og inkludert i et større fellesskap med ungdommer på sin alder!

  Vi møtes hver fredag kl.19.00 i St.Olavs gate 24.

  Fila 35

  Fila35 inviterer deg til felleskap sammen med andre som er i livsfasen fra ca. 30 til 50 år. Vi ønsker sammen å legge til rette for gode møteplasser slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre og bygge relasjoner som varer. Vi møtes hjemme hos hverandre hvor vi spiser og samtaler sammen. Etter gudstjenestene i Oslo slår vi gjerne av en prat over en kopp kaffe eller vi spaserer ut i byen. Innimellom møtes vi til temakvelder eller arrangerer fellesturer i marka og byen.

  Fila 50

  Fila 50 er et fellesskap for deg som definierer deg som sånn ca. midt i livet. I praksis kan det betyr fra 40-åra og oppover. Vi ønsker å legge til rette for gode, sosiale møteplasser, slik at vi kan bli kjent og bygge relasjoner som varer. En av møteplassene våre er Treffpunkt. Vi samles annenhver torsdag i Filadelfiakirken Oslo kl. 19 til fellesskap, god mat, musikk og input.

  Fila +

  Vi ønsker at Filadelfiakirken skal være et godt sted å bli gammel i. Fila + ønsker å skape et inkluderende miljø med både åndelig og sosialt fellesskap, som fremmer den enkeltes livskvalitet, uansett alder. Les mer om samlingene til Fila + nedenfor.

  Motta vårt nyhetsbrev

  Kontakt oss

  post@filadelfia.no
  400 05 767

  Filadelfiakirken Oslo
  St. Olavs gate 24, 0164 Oslo
  Resepsjon: tirsdag - torsdag, 10-14

  Pressekontakt
  Halvard Hauge Roaldsnes
  halvard@filadelfia.no

  Våre sponsorer

  Personvern
  Design og utvikling av Logisk brist