En kirke for hele livet

    Microfila

    Microfila er barnearbeidet i Filadelfiakirken. Vi tror barnearbeidet er noe av det viktigste vi gjør, og ønsker å legge til rette for at alle barn skal kunne trives og få gode relasjoner som varer.

    I Microfila tar vi barna på alvor, og gjør vårt beste for å skape en kirke som er attraktiv, morsom, lærerik og på barnas premisser. Vårt største ønske er at barna skal få bli kjent med Jesus, og få en trygg tro allerede fra de er små. Gjennom ulike aktiviteter og arrangementer vil vi bygge relasjoner over tid og en tro som varer hele livet. Les mer om vårt arbeid under eller sjekk ut kalenderen for å lese mer om kommende samlinger.

    Ungfila

    Ungfila er Filadelfiakirken Oslo sitt ungdomsarbeid for deg mellom 8. klasse og 3. vgs. Vi holder til midt i Oslo sentrum. Vi ønsker å være et inkluderende ungdomsmiljø som inspirerer til hele liv med Jesus i sentrum. Ungfila er et sted hvor en blir sett og hørt, og inkludert i et større fellesskap med ungdommer på sin alder!

    Vi møtes hver fredag kl.19.00 i St.Olavs gate 24.

    Fila 50

    Fila 50 er et fellesskap for deg som definierer deg som sånn ca. midt i livet. I praksis kan det betyr fra 40-åra og oppover. Vi ønsker å legge til rette for gode, sosiale møteplasser, slik at vi kan bli kjent og bygge relasjoner som varer. En av møteplassene våre er Treffpunkt. Vi samles annenhver torsdag i Filadelfiakirken Oslo kl. 19 til fellesskap, god mat, musikk og input.

    Fila +

    Vi ønsker at Filadelfiakirken skal være et godt sted å bli gammel i. Fila + ønsker å skape et inkluderende miljø med både åndelig og sosialt fellesskap, som fremmer den enkeltes livskvalitet, uansett alder. Les mer om samlingene til Fila + nedenfor.

    Motta vårt nyhetsbrev

    Kontakt oss

    post@filadelfia.no
    400 05 767

    Filadelfiakirken Oslo
    St. Olavs gate 24, 0164 Oslo
    Resepsjon: tirsdag - torsdag, 10-14

    Pressekontakt
    Halvard Hauge Roaldsnes
    halvard@filadelfia.no

    Våre sponsorer

    Personvern
    Design og utvikling av Logisk brist