Den betydningsfulle samtalen

Samtalesenteret i Filadelfiakirken er et samtalesenter i kirkelig kontekst. Vi holder til i St. Olavs gate 24, i underetasjen i Filadelfiakirken, med inngang via hovedinngangen (på dagtid) eller via bakgården (ettermiddag og kveld). Her vil du møte samtalepartnere som har adekvat kompetanse, som har tid til deg og som har full taushetsplikt. Time avtales på forhånd, se kontaktinformasjon nedenfor.

For hele mennesket
Samtalesenteret ønsker å ha omsorg for hele mennesket. Våre samtaler er i en ramme av sjelesorg. Det vil si at vi ønsker at mennesker skal få et bedre forhold til Gud, til seg selv og til andre mennesker. Vi ønsker å være samtalepartnere for mennesker gjennom alle slags dager. Samtalesenteret er åpent for alle. Du må ikke ha en gudstro for å oppsøke oss.

Alt skal være lov å snakke om
Ingenting er for ”lite” og ingenting er for ”stort”. Temaer som vi ofte møter er utfordringer i relasjoner, ulike valg i livet, brudd, sorg, sykdom, spørsmål om tro og tvil, Guds vilje, selvbilde, bitterhet, skam osv. Vi opplever at mennesker kommer med det meste. Alt skal være lov å snakke om.
Vi har taushetsplikt og tilbudet er åpent for alle. Vi gir tilbud om indviduelle samtaler, og samtaler for par.

Personlig forbønn
Vi har åpent for personlig forbønn og skriftemål om noen ønsker det. Vi kan også legge til rette for barnevelsignelser og vielser for mindre samlinger.

BØNNEBEHOV
Har du et takke- eller bønneemne du ønsker vi skal være med å be for, kan du også sende dette til oss på bonn@filadelfia.no, så vil det bli bedt for av våre medarbeidere i tre uker fremover.

Åpningstider

Tirsdag, onsdag og torsdag
Alle samtaler avtales på forhånd

Kontakt

Epost: samtale@filadelfia.no
Telefon: Samtalesenteret direkte: 919 03 086 
Filadelfiakirkens sentralbord: 400 05 767
Leder for samtalesenteret: Anita Stensrud, anita@filadelfia.no