Bli med på team!

Vi er én kropp med flere lemmer, sier Bibelen. Vi ønsker å bygge en kirke som sier et stort og varmt velkommen hjem til alle mennesker; til gudstjenester, til småfellesskap og til tjenestefellesskap.

Vi vet alle har noe å bidra med, og det er alltid både plass, rom og behov for akkurat deg! Å være med å tjene i kirken handler om fellesskapet og hvem vi gjør det for mer enn selve oppgaven. Som medarbeider blir du kjent med nye mennesker, samtidig som du er med på noe som er større enn deg selv.

Det er mange former for tjenestefellesskap i Filadelfiakirken: alle livsfaser, i misjon, i diakonalt arbeid, i kreative team, tekniske team, kafélag, praktiske team, vertskapstjenester, Alphakurs og bønnearbeid. I tillegg finnes det mange andre muligheter. Kanskje du har et forslag til noe du kan bidra med? Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det.

Ønsker du å være med eller lurer du på noe om tjenestefellesskap? Fyll ut skjemaet under, eller kom innom oss i infostanden i Barratt kaffebar på søndager!