Filadelfiakirken Oslo

Filadelfiakirken Oslo finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus. Vi er ulike mennesker som har det til felles at vi ønsker å følge Jesus Kristus. Hver søndag er vi sammen til gudstjenester midt i hjertet av Oslo, for inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i hverdagen. Vårt ønske er å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi er også sammen i små fellesskap hjemme hos hverandre. Her deler vi tro, hverdag , gleder, tvil og håp med mennesker man blir trygg på. Så er vi også sammen i en mengde forskjellige oppgaver og tjenester. Her får vi bruke og utvikle de evnene vi har for å gjøre Oslo til en bedre by å leve i og felleskapet i Filadelfiakirken til et bedre fellesskap å være en del av. Sammen vil vi gjøre Oslo litt varmere og hjelpe hverandre til å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.

Det vi forsøker å si er at uansett er du: velkommen hjem!

Gudstjenester

Søndag

Kl. 11 med Barnekirke
Kl. 14
, internasjonal gudstjeneste på engelsk
Kl. 19
, Møtepunkt

Barnekirke

Søndag kl. 11 Barnekirke
Innsjekk og mingling fra 10.30
Les mer her!

Torsdag

Kl. 12 Seniortreff
Les mer her!

Fredag

Kl. 19.00 Ungfila Ung
Kl. 20.30 Ungfila +
Les mer her!

Bli med

Småfellesskap

Vi ønsker å bygge en kirke som sier et stort og varmt velkommen hjem til alle mennesker; til gudstjenester, til småfellesskap og til tjenestefellesskap. Vi tror alle har noe å bidra med, og det er alltid både plass, rom og behov for akkurat deg! Å være med å tjene i kirken handler om fellesskapet og hvem vi gjør det for mer enn selve oppgaven. Som medarbeider blir du kjent med nye mennesker, samtidig som du er med på noe som er større enn deg selv.

Ønsker du å være med eller lurer du på noe om tjenestefellesskap? Les mer i menyen til høyre, fyll ut skjemaet under, eller kom innom oss i infostanden på søndager!

Tjeneste

Filadelfiakirken er en stor menighet, og derfor trenger vi mindre settinger hvor vi kan bygge tette bånd med andre i menigheten. Her kan vi dele tanker, erfaringer, utfordringer og gleder, tro og tvil. Målet er at småfellesskapet kan hjelpe og utruste oss å leve hverdagslivet i helhjertet etterfølgelse av Jesus.

Er du nysgjerrig på eller ønsker å bli med i et småfellesskap? Les mer i menyen til høyre, eller kontakt oss via skjemaet lenger ned på siden.

Ny?

Er du ny i troen?
Lurer du på hvem Jesus er, hva det vil si å være kristen og hva kirken gjør? Da er Alphakurset noe for deg. Alpha er et kurs der man gjennom undervisning, samtale og fellesskap snakker om hva det vil si å være kristen. Du kan lese mer om Alpha her, eller ved å se i menyen til høyre. Vi har også veldig lyst til å snakke med deg, for å kunne følge deg på veien mot Jesus. Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet under.

Er du ny i Filadelfiakirken?
Filadelfiakirken er en stor menighet, med et stort arbeid for alle livsfaser, og innen diakonalt arbeid, misjon, og bønn. Ta en titt i menyen til høyre for å lese mer om de ulike delene av kirken.

Kontakt oss

Addresse St. Olavs gate 24, 0164 Oslo

Telefon 400 05 767

Email post@filadelfia.no