Filadelfiakirken Majorstuen

Gudstjenester

Filadelfiakirken Majorstuen finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus. Vi er ulike mennesker som har det til felles at vi ønsker å følge Jesus Kristus. Hver søndag er vi sammen til gudstjenester, for inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i hverdagen. Vårt ønske er å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Meld deg på til gudstjenester søndager 16.30 og 19.00 ved å klikke her.

Send inn dine bønne- eller takkeemner ved å klikke her!

Vi er også sammen i små fellesskap hjemme hos hverandre. Her deler vi tro, hverdag , gleder, tvil og håp med mennesker man blir trygg på. Så er vi også sammen i en mengde forskjellige oppgaver og tjenester. Her får vi bruke og utvikle de evnene vi har for å gjøre Oslo til en bedre by å leve i og felleskapet i Filadelfiakirken til et bedre fellesskap å være en del av. Sammen vil vi gjøre Oslo litt varmere og hjelpe hverandre til å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.

Det vi forsøker å si er at uansett er du: velkommen hjem!

Søndag kl. 16.30 og 19.00

Kirkeveien 84

Vår drøm er at du skal oppleve Filadelfiakirken Majorstuen som et raust, inkluderende og varmt fellesskap, som inspirerer til etterfølgelse av Jesus. Vi feirer to gudstjenester hver søndag, en kl. 1630 og en kl.19.

Er du nysgjerrig på Filadelfiakirken, lurer på hva du kan bidra med eller har du andre spørsmål?
Vi vil gjerne høre fra deg! Bruk kontaktskjemaet under, eller kom innom infostanden etter gudstjenesten på søndag!

Kontakt

Er du nysgjerrig på kirken vår, lurer du på om dette er noe for deg eller hva du kan bidra med? Vi vil gjerne høre fra deg!

  Lederskap

  Halvard og Kristin Hauge Roaldsnes

  Pastorer Filadelfiakirken Majorstuen

  Kontakt

  Addresse St. Olavs gate 24, 0164 Oslo

  Telefon 400 05 767

  Email post@filadelfia.no