Filadelfiakirken Lillestrøm

Filadelfiakirken Lillestrøm finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus. Vi er ulike mennesker som har det til felles at vi ønsker å følge Jesus Kristus. Hver søndag kl. 12.00 feirer vi gudstjeneste i våre lokaler i Voldgata 27, i Lillestrøm sentrum. Her er det inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i hverdagen. Vårt ønske er å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud. Vi har også et flott opplegg for barnefamilier, og alle barn er hjertelig velkomne til å være med i kirken!

Vi i Filadelfiakirken Lillestrøm ønsker å gjøre Lillestrøm til en litt varmere by, og hjelpe hverandre til å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.

Det vi forsøker å si er: velkommen til Filadelfiakirken Lillestrøm – velkommen hjem!

Gudstjenester

Søndager kl. 12.00
Voldgata 27, Lillestrøm

Kalender

 • Gudstjeneste Lillestrøm

  2. april 2023
 • Gudstjeneste Lillestrøm

  16. april 2023
 • Gudstjeneste Lillestrøm

  23. april 2023
 • Gudstjeneste Lillestrøm

  30. april 2023
Full kalender

Bli med

Småfellesskap

Filadelfiakirken møtes til gudstjenester på søndager, og i småfellesskap i ukedagene. Småfellesskapssamlingene foregår i hjemmene, på kafeer eller andre steder i byen, og gir mulighet for å dele tro og tvil og hverdag i en mindre setting enn gudstjenesten på søndag.

Målet er at småfellesskapet kan hjelpe oss å leve det kristne livet i hverdagen. Det skal være et sted hvor man kan ta med folk som enda ikke vet om de tror på Gud, et sted hvor en ny kristen har mulighet til å vokse og utvikle troen, og samtidig være inspirerende og utfordrende for folk som har kjent Jesus lenge.

Den enkleste måten å bli med i et småfellesskap på er å gå sammen med noen andre og rett og slett starte en gruppe. Når gruppen er i gang sender du oss en mail, slik at vi kan bidra med ressurser, bibelleseplaner, informasjon om ledersamlinger og annen nyttig informasjon.

En annen måte å bli med i en gruppe på er ved å fylle ut dette skjemaet, så finner vi en passende gruppe til deg!

Tjeneste

Ønsker du å være med i et tjenestefellesskap i Filadelfiakirken? Tjenestefellesskapet er et sted der vi alle kan være med å bidra, bli kjent med hverandre og bygge kirke sammen.

Vi har ulike team som tjenestegjør på ulike måter; Vertskap, tekniske tjenester som lyd, lys og storskjerm, praktisk dugnad, musikk og lovsang eller småfellesskapsleder er noen av dem. Om du ikke finner et team som passer for deg, men har du noe annet du har lyst å bidra med er det alltid plass til nye initiativer.

Vil du være med i en tjeneste? Ta kontakt med oss!

Lederskap

David Haddeland
Forsamlingsleder
Epost: david.haddeland@filadelfia.no

Kontakt

  Addresse St. Olavs gate 24, 0164 Oslo

  Telefon 400 05 767

  Email post@filadelfia.no