Filadelfiakirken Grünerløkka

Filadelfiakirken Grünerløkka finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus. Vi er ulike mennesker som har det til felles at vi ønsker å følge Jesus Kristus. Hver søndag er vi sammen til gudstjenester, for inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i hverdagen. Vårt ønske er å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi er også sammen i små fellesskap hjemme hos hverandre. Her deler vi tro, hverdag , gleder, tvil og håp med mennesker man blir trygg på. Så er vi også sammen i en mengde forskjellige oppgaver og tjenester. Her får vi bruke og utvikle de evnene vi har for å gjøre Oslo til en bedre by å leve i og felleskapet i Filadelfiakirken til et bedre fellesskap å være en del av. Sammen vil vi gjøre Oslo litt varmere og hjelpe hverandre til å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.

Det vi forsøker å si er at uansett er du: velkommen hjem!

Gudstjeneste

Søndag kl.18

Hausmanns gate 7

Søndag 20. august 2017 går startskuddet for Filadelfiakirkens nye forsamling på Grünerløkka! Det siste året har en vi samlet fler og fler mennesker til Pulssamlinger, for å bygge team og være klare for å åpne dørene til en ny forsmaling. Søndag 20.august kl.18 er vi klare for å feire vår første gudstjeneste, og du er varmt velkommen! Vår drøm er at du skal oppleve Filadelfiakirken Grünerløkka som et raust, inkluderende og varmt fellesskap, som inspirerer til etterfølgelse av Jesus.

Er du nysgjerrig på Filadelfiakirken, lurer på hva du kan bidra med eller har du andre spørsmål?
Vi vil gjerne høre fra deg! Bruk kontaktskjemaet under, eller kom innom infostanden etter gudstjenesten på søndag!

Kalender

  • Gudstjeneste Grünerløkka

    29. april 2018
  • Gudstjeneste Grünerløkka

    6. mai 2018
  • Gudstjeneste Grünerløkka

    13. mai 2018

Kontakt

Er du nysgjerrig på menighetsplanting, lurer du på om dette er noe for deg eller hva du kan bidra med? Vi vil gjerne høre fra deg!

Lederskap

Halvard og Kristin Hauge Roaldsnes

Forsamlingspastorer Filadelfiakirken Grünerløkka

Kontakt

Addresse St. Olavs gate 24, 0164 Oslo

Telefon 400 05 767

Email post@filadelfia.no