Filadelfiakirken Enebakk

Filadelfiakirken Enebakk finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus. Vi er ulike mennesker som har det til felles at vi ønsker å følge Jesus Kristus. Annenhver søndag kl.11 er vi sammen til gudstjenester i Osloveien 216 for inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i hverdagen. De søndagene det ikke er gudstjeneste, har vi bibeltime med refleksjon rundt en bibeltekst. Vårt ønske er å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi er sammen i små fellesskap hjemme hos hverandre. Her deler vi tro, hverdag , gleder, tvil og håp med mennesker man blir trygg på. Så er vi også sammen i en mengde forskjellige oppgaver og tjenester. Her får vi bruke og utvikle de evnene vi har for å gjøre Enebakk til et bedre sted å leve og felleskapet i Filadelfiakirken til et bedre fellesskap å være en del av. Sammen vil vi gjøre Enebakk litt varmere og hjelpe hverandre til å ta imot og leve ut ifra den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.

Det vi forsøker å si er at uansett er du: velkommen hjem!

Gudstjenester og samlinger

Gudstjeneste og bibeltimer

Annenhver søndag
kl. 11.00
Osloveien 216

Bønn og Bibel

Onsdager kl. 19.00
Osloveien 216

Powerstation

Barne- og ungdomsklubb
Fredager kl. 18.00 – 20.00 for 3.-7. klasse
20.00 – 22.00 for 8.-10. klasse.

Seniorlunsj

Første fredag i måneden klokken 11:00.

Kalender

 • No Events were found.
Full kalender

Bli med

Småfellesskap

Filadelfiakirken møtes til gudstjenester på søndager, og i småfellesskap i ukedagene. Småfellesskapssamlingene foregår i hjemmene, på kafeer eller andre steder i byen, og gir mulighet for å dele tro og tvil og hverdag i en mindre setting enn gudstjenesten på søndag.

Målet er at småfellesskapet kan hjelpe oss å leve det kristne livet i hverdagen. Det skal være et sted hvor man kan ta med folk som enda ikke vet om de tror på Gud, et sted hvor en ny kristen har mulighet til å vokse og utvikle troen, og samtidig være inspirerende og utfordrende for folk som har kjent Jesus lenge.

Den enkleste måten å bli med i et småfellesskap på er å gå sammen med noen andre og rett og slett starte en gruppe. Når gruppen er i gang sender du oss en mail, slik at vi kan bidra med ressurser, bibelleseplaner, informasjon om ledersamlinger og annen nyttig informasjon.

En annen måte å bli med i en gruppe på er å fylle ut dette skjemaet, så finner vi en passende gruppe til deg!

Tjeneste

Ønsker du å være med i et tjenestefellesskap i Filadelfiakirken? Tjenestefellesskapet er et sted der vi alle kan være med å bidra, bli kjent med hverandre og bygge kirke sammen.

Vi har ulike team som tjenestegjør på ulike måter; Vertskap, tekniske tjenester som lyd, lys og storskjerm, praktisk dugnad, musikk og lovsang eller småfellesskapsleder er noen av dem. Om du ikke finner et team som passer for deg, men har du noe annet du har lyst å bidra med er det alltid plass til nye initiativer.

Vil du være med i en tjeneste? Ta kontakt med oss!

Lederskap

 • Sven – David Gustavsen
  Forsamlingsleder
  E-post: sven.david.gustavsen(a)filadelfia.no

Kontakt

  Addresse Osloveien 216

  Telefon 400 05 767

  E-post post@filadelfia.no