Dugnad på Sole Gjestegård

In Nyheter by Amalie Johnsen Nordbø

← Tilbake


Dugnad på Sole Gjestegård


Denne våren er det mye som skal skje på vårt kjære leirsted. Kjøkkenet skal totalrehabiliteres og det skal bygges en helt ny terrasse foran peisestua. I den forbindelse stenger hotellet ned så fort påskeleiren til Ungfila er ferdig. Stedet åpner for arrangementer igjen cirka 1. juni og vi ønsker å benytte denne perioden til å gjøre så mye annet vedlikehold og renovering som mulig.

Fredag 29. april ønsker vi derfor å få med alle som kan til Sole for å gjøre en innsats. Det er mange oppgaver som kan utføres og jo flere folk som blir med jo mer får vi gjort. Vi drømmer om at Sole Gjestegård skal være stedet hvor vi som kirke kan bygge relasjoner gjennom hele livet. Sole skal være stedet der barna og ungdommene våre drar på leir for å bli kjent med Jesus og få venner for livet. Sole skal være stedet der familier bygger relasjoner, der småfellesskap møtes og ledere utvikles. Sole skal være stedet som binder oss sammen som kirke til et fellesskap hvor Jesus er midtpunktet gjennom hele livet. 

Sole er Filadelfiakirkens felles prosjekt, så bli med og gjør en innsats på Dugnadshelg 29. april til 1. mai! 
Meld deg på ved å sende mail til: dugnad@filadelfia.no
Dersom denne helgen ikke passer for deg og det er et annet tidspunkt du kan ta med deg en liten gjeng for å gjøre en innsats på Sole, så er dere hjertelig velkommen til det. Send en mail til morten@jahr.no i så fall.