Barnekirkestart – info

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Barnekirkestart – info

Barnekirken starter opp igjen- og vi gleder oss til å se dere!

23. august sparker vi barnekirkeåret i gang etter å ha vært alt for lenge fra hverandre. Vi gleder oss til å endelig kunne møtes i kirken, til gudstjenester i barnekirken, gjensynsglede, leker og konkurranser. Dette er en dag vi har ventet på!

For å ivareta hverandre og retningslinjer for smittevern, vil barnekirken være annerledes enn tidligere, og dere vil ha noen andre regler å forholde dere til.

Barnekirken vil ha inngang og utgang fra bakgården, og alle må forhåndspåmeldes. Barna skal ikke inn i kirkebygget sammen med de voksne (kun de født 2018-2020). Dette gjør vi for å kunne ha to ulike grupper, og dermed skape lovlig rom for at flere mennesker i ulike aldre kan møtes og feire gudstjeneste samtidig.

PÅMELDINGEN FINNER DU HER!

Vi håper du leser denne teksten nøye, og setter deg godt inn i retningslinjene vi har satt opp for å forebygge smitte, tilrettelegge for at vi endelig kan samles igjen- og forhåpentligvis gjøre det gjennom hele høsten.

Velkommen til barnekirken! 

 For å ivareta retningslinjer fra regjeringen, smittevern og hverandre, vil barnekirken være annerledes enn tidligere, og dere vil ha noen andre regler å forholde dere til. 

Vi håper du leser denne e-posten nøye, og setter deg godt inn i retningslinjene vi har satt opp for å forebygge smitte, tilrettelegge for at vi endelig kan samles igjen- og forhåpentligvis gjøre det gjennom hele høsten. 

Barnekirken vil ha inngang og utgang fra bakgården. 

Alle barn, også babyer, må meldes på med egen billett til den enkelte søndag de skal delta. Det gjøres på checkin.no i samme event som til gudstjenesten oppe, men husk å velge rett billettype. 

Påmeldingen til barnekirken stenger 10.20 hver søndag, men det er fremdeles mulighet for å melde seg på i døren så lenge det er ledige plasser. Vi anbefaler forhåndspåmelding. 

Barna skal ikke inn i kirkebygget sammen med de voksne (kun de født 2019-2020). Dette gjør vi for å kunne ha to ulike grupper, og dermed skape lovlig rom for at flere mennesker i ulike aldre kan møtes og feire gudstjeneste samtidig. 

PLAN FOR SØNDAGEN

Vi skal ikke være til stede i gudstjenesten oppe, men gå rett til registreringen i bakgården og feire en time barnekirkegudstjeneste sammen fra 11-12.

For barna født i 2018, 2017,2016 og 2015 blir det felles gudstjeneste i lillesalen hele barnekirketiden. 

For 1.-7.klasse blir det også felles gudstjeneste hele timen. 

Barn født i 2019 og 2020 meldes på gudstjenesten oppe sammen med foreldre. Det vil være tilgang til videooverføringi matsalen, som vanlig. Ta med egne leker til barn i vuggeklassen.

FORHÅNDSPÅMELDING:

  • Alle barn, også babyer, må meldes på gudstjenesten. Det gjøres på checkin.no i samme påmelding som til gudstjenesten oppe. 
  • De foreldrene som har barn som ikke går alene/må følges i barnekirken (0-5år) må melde seg på i barnekirken, og være der nede hele søndagen. 
  • Vi ønsker ikke voksne i salen for 1.-7.klasse (av smittevernhensyn). 

VED ANKOMST: 

  • Barna skal rett i bakgården, og ikke inn i kirkebygget med de voksne. Barna kan ikke delta både i gudstjenesten oppe og i barnekirke. Barna må meldes på og bli et av stedene.  
  • Barna må melde sin ankomst i registreringsboden i bakgården når de kommer. 
  • Registreringen i bakgården åpner 10.45. 
  • Der får de utdelt et armbånd som viser at de er forhåndspåmeldt og registrert. Alle barn må ha båndet på hånden under barnekirketiden. 
  • Foreldre som ikke er meldt på til å følge i barnekirke, går opp til gudstjeneste.

2018, 2017,2016 og 2015 skal være i lillesalenområdet, med inngang og utgang fra bakgården.  

1.-7.klasse skal være i u -salen (kun med inngang fra bakgården)

ETTER GUDSTJENESTEN: 

  • Etter gudstjenesten oppe, må ALLE barn hentes av foreldre med en gang. 

2018, 2017,2016 og 2015 hentes ved døren  i bakgården inn til lillesalen, der de ble levert. 

1.-7. klasse hentes, via bakgården, ved døren ned til u-salen.

  • Barna kan ikke inn i kirkebygget der de voksne har vært etter at de er hentet. 

Vi kommer ikke til å servere mat eller drikke i noen grupper denne søndagen, så kom mett og utørst. 

Avmelding:
Har du meldt deg på, men må melde avbud? Før 10.20 på søndagen kan du gjøre det via bestillingsbekreftelsen du har fått på e-post. Etter det ber vi om at du sender en tekstmelding til 93410548 hvis du blir forhindret fra å komme. 

Vi gleder oss til å se dere! 

På vegne av alle ledere i barnekirken,
Linn Lindtveit og Laila Egeli Austeng

Oppdatert 11.09.20