Gudstjenester online

In Nyheter by Kjetil Bergerud Larssen

← Tilbake

Gudstjenester online

Når den fysiske kirken ikke kan samles, gjør vi det risikofritt online.⁣⁣
Vi tror kirkens stemme i denne tid er viktig, og vil gjøre vårt for å være tilstede i folks liv med Jesu fantastiske budskap om håp, nåde og kjærlighet.

På denne siden vil vi laste inn søndagens gudstjeneste på Facebook og YouTube, og den ligger tilgjengelig omtrent i en uke til neste søndags gudstjeneste blir lastet opp. Se lenger ned for videoer.
Da fjerner vi den forrige, men legger samtidig ut talen fra denne på YouTube.
Del gjerne videre :)⁣⁣

PS: Vi vil sende påskegudstjenester online fra skjærtorsdag til 1. påskedag.
Egil Svartdahl og Konrad Lunde med team står for formidling og musikk.

Se gudstjenesten 5. april (palmesøndag) her (Facebook):

Gudstjeneste online 5. april

Bli med å feire palmesøndagsgudstjeneste med oss!MICROFILA hjemmebarnekirke: https://tinyurl.com/micofilauke14Digital kirkekaffe kl. 12.00 på Zoom: tinyurl.com/digitalkirkekaffeØnsker du forbønn eller samtale?⁣Ring 648 09 808 eller send mail til diakoni@filadelfia.no⁣Åpent kl. 11.30 – 20.00 på søndager⁣og kl. 16.00 – 20.00 på ukedager.⁣Våre kompetente samtalepartnere og forbedere er klare for å snakke med deg.⁣Gud velsigne deg!

Posted by Filadelfiakirken Oslo on Sunday, April 5, 2020

Eller her (YouTube):

Se Microfila sitt barneopplegg for 5. april her (Facebook):

Microfila hjemmebarnekirke uke 14 (Vi i Pilestredet)

Vi ses ikke ansikt til ansikt, men online finner du likevel ukens Microfila Hjemmebarnekirke, slik at vi kan være sammen på en litt annerledes måte!Husk at du kan høre lovsang på Microfila sin spilleliste på Spotify eller se musikkvideoer på YouTube. Vi ønsker dere ei god uke!Another week were we cannot meet each other. BUT, you will find this weeks Microfila Hjemmebarnekirke online.Don't forget that you can listen to worship by checking out Microfilas playlist on Spotify or by looking up Vi i Pilestredet on YouTube. Praying for a good week!

Posted by Filadelfiakirken Oslo on Saturday, April 4, 2020

Eller her (YouTube):

Situasjonen rundt Korona oppdateres stadig, og vi har nå besluttet at alle offentlige arrangement i kirken er avlyst ut april. Det inkluderer gudstjenester på alle lokasjoner. Vi vil komme tilbake med hva som gjelder etter dette.

Vi vil sende gudstjenester online så lenge vi ikke har åpne lokaler, og komme med økt mengde innhold i sosiale kanaler – samt jobbe videre med krisedugnaden (trykk her for å bidra eller for å få hjelp).⁣ Følg med her på filadelfia.no for info om vår virksomhet, og følg med på fhi.no for oppdaterte retningslinjer og informasjon om Korona. ⁣⁣

La oss gjøre det vi kan ved å be, bidra og bevare – både troen og roen.⁣⁣⁣⁣
#velkommenhjem