Grünerløkka til Majorstuen

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Grünerløkka til Majorstuen

Foto: FilaKreativ v/ Simen Sørhaug

Filadelfiakirken Grünerløkka har blitt til Filadelfiakirken Majorstuen!
Grünerløkka har opplevd en jevn vekst av mennesker som har koblet seg på fellesskapet. Bak oss i tid har vært fantastisk, men det har også vært litt trangt om plassen på Røde Kors konferansesenter på løkka. Vi trengte derfor å finne et nytt sted til høsten for å legge til rette for at enda flere kunne bli en del vår nydelige kirkefamilie og vår felles visjon.

Majorstuen kirke er et større lokale som var tilgjengelig, og derfor blir nå Filadelfiakirken Grünerløkka til Filadelfiakirken Majorstuen, og gudstjenester vil bli feiret i det nydelige bygget i Kirkeveien 84 blir kl 16.30 og 19.00. Første gudstjenester ble feiret i går, søndag 18. august.

Pastor Halvard Hauge Roaldsnes & co ser veldig frem til å fylle dette kirkerommet med lovsang og gode mennesker! Selv om bygget er nytt for forsamlingen, vil det fortsatt være den samme Jesus, den samme gjengen og den samme gode kulturen.

Halvard forteller:
«Vi ser frem til å fortsette å bygge en kirke sammen med alle dere! En kirke der jeg og du blomstrer. En kirke hvor du opplever øyeblikk av å erfare Gud, og øyeblikk av å møte gamle og nye venner over en kopp kaffe. 

Men hvorfor Majorstuen kirke kan du kanskje spørre? 

Vi lette lenge et andre steder på Grünerløkka uten hell. Men så åpnet denne fantastiske muligheten seg og vi følte det ble det riktige, siden vi først og fremst er en sentrumskirke og ikke en bydelskirke. 

Foto: FilaKreativ v/ Simen Sørhaug

Videre hadde Majorstuen kirke noen åpenbare fordeler: Først og fremst bærekraftige økonomisk betingelser, et fantastisk lokale med oppgradert lydanlegg, skjermer og stoler i stedet for gamle kirkebenker. Videre har den mange flere rom en tradisjonelle bykirker. Den har store minglearealer, en kirkekjeller hvor vi kan ha fortsette å vektlegge fellesskapsdelen, og rom for andre type aktiviter. 

I tillegg vil det innebære mindre slitasje på våre medarbeidere fordi vi i større grad kan få til mer permanente løsninger hos denne leietakeren.

Alt i alt tror vi dette blir et steg videre for oss som kirke, og med tryggheten på at har opplevd at Gud har vært med hittil, så stoler vi på at han leder oss videre på veien.»

Foto: FilaKreativ v/ Simen Sørhaug