Velkommen Hjem til Filadelfiakirken!

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Velkommen Hjem til Filadelfiakirken!

Filadelfiakirken finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus.
Vi finnes for å sette mennesker og våre behov i kontakt med Gud og Guds ressurser. Og vi finnes for å utruste og utvikle deg som allerede tror. Vi er mennesker som ønsker å følge Jesus Kristus som vårt forbilde, vår venn og vår Gud.

Om du er ny i byen, eller om du har bodd her lenge – så er du uansett varmt velkommen til oss og våre gudstjenester!
På søndag starter vi opp høsten med taleserien «Velkommen Hjem«. Vi gjør dette hver høst for å få sagt det så tydelig som mulig. Og samtidig vil vi si noe om hva slags hjem vi ønsker deg velkommen til! Det er alltid vondt når vi ikke føler oss hjemme. Når vi kjenner at vi ikke helt har funnet vår plass og ser vår rolle i det hele. 
Derfor vil vi nå disse tre søndagene snakke om å finne vår plass; i tilværelsen, i kirken og i Gud.

I Velkommen Hjem-serien skal vi også si noe grunnleggende om den kristne troen og hvem vi er som kirke.

Velkommen hjem til Filadelfiakirken!

Filadelfiakirken ble grunnlagt i 1916 av Thomas Ball Barratt og ligger sentralt til i Oslo sentrum. Vi er samtidig én kirke på flere steder, og har forsamlinger også på Majorstuen, i Lillestrøm og på Enebakk.
Vi har gudstjenester hver søndag og driver blant annet misjonsarbeid, diakonalt arbeid, samtalesenter, bønnearbeid, alphakurs, bibelskole, kafé, kulturskole, utstrakt kreativt arbeid, hotell, coaching-kurs og har ulike felleskap og tjenester for alle generasjoner.

Vi er sammen til gudstjenester, der vi ukentlig møtes til inspirerende undervisning, sang, bønn og fellesskap. Alt dette hjelper oss å leve som etterfølgere av Jesus i vår hverdag. Disse samlingene varierer i uttrykk og form siden vi har forskjellige behov i ulike livsfaser og grupper. Vi er også sammen i små fellesskap hjemme hos hverandre. Her har alle muligheten til å leve tettere med noen, deler vi tro og tanker, gleder og utfordringer og hjelper hverandre til å følge etter Jesus.

Så er vi sammen for å gjøre fellesskapet vårt, Oslo og verden bedre. Vi har en mengde forskjellige oppgaver, virksomheter og arenaer hvor alle har mulighet til å bidra med sine talenter og evner. Vi tror kirken er Jesu kropp i verden og at alle slags kroppsdeler og mennesker er nødvendige for å vise hvor mangfoldig den er.

Sammen håper vi å gjøre Oslo litt varmere, og å hjelpe hverandre til å ta imot den kjærlighet Gud har for hvert eneste menneske. Vi er ikke perfekte, men vi er elsket. Derfor ønsker vi å elske tilbake.