AllePåOppdrag i gang!

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

AllePåOppdrag 2019 er i gang – bli med å spre godhet du også!

Godhetsprosjektet AllePåOppdrag startet søndag 28. april, og varer til torsdag 16. mai. I disse ukene setter vi som kirke fokus på nestekjærlighet, og ønsker å gjøre Enebakk, Lillestrøm og Oslo litt varmere med praktisk nestekjærlighet.

Bli med å pusse opp en fritidsklubb for ungdom på Grønland, bety noe for utelivsfolket og vær synlig som kirke i Oslokvelden, vær med når vi arrangerer grillfest i gata for gjestene til Evangeliesenteret, når vi dekker langbord i Birkelunden og inviterer alle til bords eller vær med som medarbeider på Fila BRUKT sitt vårmarked i bakgården.

Alle oppdragene, mer info om hva de går ut på og når de skjer, finner du på www.allepåoppdrag.com. Gå inn og meld deg på du også!

Promofilm 2019