FilaFamilie på misjonstur

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Høstferien 2019 planlegger FilaFamilie sin første misjonstur til Kenya!

Det er noen familier i kirken som har tatt initiativet til denne turen, men det er fortsatt plass til et par familier til. Dette blir en tur hvor man får bli bedre kjent med Fila Global, vårt misjonsarbeid, og hvor du vil bli eksponert for en annerledes og spennende kultur. Vigdis og Arne Gjervoldstad, som har vært misjonærer i Kenya, og Arne som er leder for Fila Global, er turledere, så man er i rutinerte og trygge hender.

Dette kommer til å bli en opplevelse for livet! I løpet av høstferien får vi en unik opplevelse av Afrika med misjon, dyreliv og solferie. Det blir hjemmebesøk og kirkebesøk der vi møter familier som deler vår felles tro, men under andre omstendigheter og forutsetninger enn vi er vant til hjemme i Norge.
Les mer om turen og hvordan din familie kan melde seg på her: