Vår i FilaFamilie

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Vår i FilaFamilie

FilaFamilie på rebusløp i 2016I tillegg til at vi ses på gudstjenester, i småfellesskap og tjenestefellesskap, så arrangerer FilaFamilie ulike arrangementer i løpet av et år. Vi i FilaFamilie har som mål å skape gode møteplasser for familier, der vi får tid til å være sammen, bli kjent og bygge gode relasjoner over tid. Her har du oversikten over hva som skjer utover våren. Er du ny i kirken, eller har du gått her lenge, hjertelig velkommen med din familie!

PAPPAWEEKEND 
Nå har du muligheten til å melde deg på helgen som noen av oss allerede har sett frem til i i snart ett år. Vi gleder oss igjen til en annerledeshelg uten koner og barn, men med store muligheter for korte og lange skiturer, masse god mat og godt fellesskap «oss-gutta-i-mellom». Transport opp organiseres selv og helgen begynner med middag på Sole en gang mellom 17:00 og 19:00 fredag 1. februar.  
Pris pr person på dobbeltrom er satt til NOK 1875 og dette inkluderer overnatting med ferdig oppredde senger og håndklær, frokost, lunsj og middag. 
Peter og Maria legger i år som i fjor opp til en skikkelig gourmet-middag på lørdagen. 
Dersom du snorker, skjærer tenner eller har andre uvaner så kan du bestille enerom for NOK 2100.

Gå inn på checkin.no for å melde deg på!

——————

MAMMAWEEKEND

Velkommen til oppladningshelg for travle mødre på Sole Gjestegård helgen 8.-10. mars. Tid og ro, prat og god mat med nye eller gamle venninner! Det blir både mulighet for spa, slalom, langrenn, bading, tur på beina eller kaffe i sofaen 🙂 

Du må gjerne ta med deg spedbarnet ditt, men andre barn, tenåringer, mannfolk og hunder må bli hjemme 🙂 
VIKTIG! Ved ønske om Spatime på Norefjell Ski og Spa, bestill time selv allerede nå for å sikre deg plass i tidsrommet 12-15 lørdag 9. mars! 
Pris pr person på dobbeltrom er satt til 1875,- , og dette inkluderer overnatting med ferdig oppredde senger og håndklær, frokost, lunsj og middag. Det er også mulig å bestille enkeltrom til 2100,- dersom du ønsker det.
Peter og Maria legger opp til en skikkelig gourmet-middag på lørdagen. 
Transport opp organiseres selv og helgen begynner med middag på Sole en gang mellom 17:00 og 19:00 fredag 9. mars. 

Gå inn på checkin.no for å melde deg på! 

FAMILIEWEEKEND
Vi kan igjen ønske velkommen til Familieweekend helgen 5. til 7. april på Sole Gjestegård! Stedet ligger i flotte omgivelser ved foten av Norefjell og alle fasiliteter står til disposisjon. Her blir det rikelig med muligheter for gode samtaler, aktiviteter og fantastisk mat, og vi har tradisjonen tro familiegudstjeneste på søndagen.

Det er 8 minutter å kjøre med bil til Norefjell Skisenter med 14 heiser, 30 forskjellige nedfarter og mange mil med oppkjørte løyper for langrenn. På Sole Gjestegård er det god plass og store uteområder som innbyr til lek og moro. Når du kommer inn kan du ta et bad i stedets enkle svømmebasseng eller sitte og slappe av i peisestuen foran et knitrende bål sammen med gode venner fra Filadelfiakirken. Dette er en helg du garantert ikke vil gå glipp av! 

Familieweekend er den beste anledningen til å bli bedre kjent og få gode venner i Filadelfiakirken. Dere må ta med eget sengetøy og håndklær, men vi får servert deilig frokost, lunsj og god middag. Barn og unge fra 8. klasse og oppover skal sove sammen på sovesal eller rom med flere senger. 
Påmeldingsfristen er satt til søndag 24. mars, men stedet har begrenset antall plass og vi følger prinsippet om første mann til mølla.  Kryss derfor av datoen i kalenderen og meld dere på allerede i dag! 
Vi gleder oss til å se dere alle på Sole Gjestegård i april! 

PRISER:
Barn 0-3 år      150 kroner
Barn 4-12 år    850 kroner
Barn 8-18 år    950 kroner
Voksen           1070 kroner

Gå inn på checkin.no for å melde deg på!

Norefjell
Peisestua på Sole Gjestegård


——————

OVERNATTINGSPARTY FOR 4. & 5. KLASSE
Dato: lørdag 9.mars kl. 15:30
Pris: kr 250,- inkl middag på Peppes, bowling, nattkino i Filadelfia
Sted: Lillesalen i Filadelfiakirken
Aldersgrense: 4. klasse og 5. klasse
Husk! Alle må ta med luftmadrass, sovepose og tannbørste 🙂
Påmeldingsfrist: 4. mars

Gå inn på checkin.no for å melde deg på!P

——————

OVERNATTINGSPARTY FOR 6. OG 7. KLASSE

Dato: Lørdag 27. april kl. 15:30
Pris: Kr 250,- inkl middag på Peppes, bowling, nattkino i Filadelfia
Sted: Lillesalen i Filadelfiakirken
Aldersgrense: 6. klasse og 7. klasse
Husk! Alle må ta med luftmadrass, sovepose og tannbørste 🙂
Påmeldingsfrist: 22. april 2019

Gå inn på checkin.no for å melde deg på!

Bowling