Smak av Himmel 2019

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Smak av Himmel 2019

Er du nysgjerrig på kristen tro eller kjenner noen som er det? Dette er møteserien for deg! Smak av Himmel er en møteserie over tre søndager hvor Egil Svartdahl taler om det sentrale i kristen tro, og i år er temaet «Den Etterlyste Jesus», med undertitler for de tre søndagene «annerledes-kongen», «annerledes-riket» og «annerledes-livet». Dette blir veldig bra!

Datoene er:
Søndag 20. januar
Søndag 27. januar
Søndag 3. februar

Under følger en introduksjon til serien fra Egil:

«Artisten Bjørn Eidsvåg har gjort stor suksess med forestillingen «Etterlyst: Jesus». I etterkant av dette har tidligere professor ved MF,  Oskar Skarsaune, skrevet boken «Etterlyst: Bergprekenens Jesus – Har folkekirken glemt ham?» Og Skarsaune finner ­en annen Jesus enn Eidsvåg gjorde. Samtidens Jesus er han som alltid bekrefter oss – uansett hvordan vi lever, mens historiens Jesus ofte har blitt tatt til inntekt for koblingen mellom politisk og religiøs makt. Vi vil sette søkelyset på evangelienes Jesus. Han som utfordrer og kaller oss til oppbrudd og omvendelse. Årets Smak av Himmel handler om annerledes-kongen, annerledes-riket og annerledes-livet.»