Ny julesang fra Filadelfiakirken!

In Nyheter by webmaster

← Tilbake

Nådens Ansikt – ny julesang fra Filadelfiakirken

‘Nådens Ansikt’ handler om øyeblikket «da jorden så sin Gud for første gang». Sangen er også del av Filadelfiakirkens tradisjonsrike julekonsert, som dette året spilles for 21. år på rad.

 I det gamle testamentet står det at «ingen kan se Gud og leve». Men da hyrder og vismenn så over kanten på krybben, så de ikke et ansikt av vrede. De så inn i et ansikt av nåde. Og fra det øyeblikket ble alt forvandlet, sier lovsangspastor og medlåtskriver David André Østby.

Låta er skrevet av Vetle Jarandsen, Tone-Yvonne Hansen, Kristina Dorothea Drivdal og David André Østby. Vetle Jarandsen (Impuls, David André Østby, Jarle Waldemar m.fl) er produsent og Tone-Yvonne Hansen er vokalist.

Hør den på Spotify her!
Hør den på iTunes/Apple Music her!