Velkommen hjem på middag

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

 

Velkommen hjem på middag

Det er med stor glede vi inviterer deg hjem på middag! Om du kom til byen i går eller om du har bodd her hele livet er dette en glitrende mulighet til å spise middag med andre som også har tilknytning til Filadelfiakirken. Vi bygger en stor og voksende kirke, men drømmen er at den skal føles liten og varm. Titalls vertskap åpner hjemmene sine i hele september, og står klare til å åpne døra når du ringer på.

På denne linken finner du en kalender med oversikt over alle middager og antall ledige plasser på den enkelte middag.

Trykk på middagen som er aktuell for deg, fyll inn skjemaet, og du vil motta en e-post med informasjon og detaljer om hvor og til hvem du skal.

Velkommen hjem på middag!