Filadelfiakonferansen

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

Velkommen til Filadelfiakonferansen!

Filadelfiakirken er en voksende kirke med et stort oppdrag: Vi finnes for å lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus Kristus, i Oslo, Norge og verden.

Derfor ønsker vi nå å samle alle våre forsamlinger og alle andre som vil være med på det til en helg stappfull av inspirasjon, fellesskap, undervisning, tilbedelse og fokus på hvorfor kirken og vi som kirke finnes. Gjennom inspirerende storsamlinger for alle generasjoner, målrettet og konkret undervisning for ulike grupper, å lytte til menneskers historier og godt fellesskap på tvers av generasjoner og forsamlinger, vil vi gjøre oss klare til det som ligger foran.

Årets tema er HJEM. Gud bygger sitt hjem i verden, og vi får være med gjennom å være hans kirke i 2018. Hvordan ser det ut? Hva gjør et hjem til et hjem? Alle er invitert og velkommen hjem til historiens første utgave av Filadelfiakonferansen!

For påmelding, trykk her.