Pappaweekend

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

 

Velkommen til PAPPAWEEKEND på Sole Gjestegård 19.-21. januar 2018! 

Nå har du muligheten til å melde deg på helgen som noen av oss har sett frem til i mange måneder. Vi gleder oss til en helg garantert fritt for koner og barn, men med store muligheter for korte og lange skiturer, masse god mat og godt fellesskap «oss-gutta-i-mellom». Transport opp organiseres selv og helgen begynner med middag på Sole en gang mellom 17:00 og 19:00 fredag 19. januar. Pris pr person på dobbeltrom er satt til NOK 1650 og dette inkluderer overnatting med ferdig oppredde senger og håndklær, frokost, lunsj og middag. Peter og Maria legger opp til en skikkelig gourmet-middag på lørdagen. Dersom du snorker, skjærer tenner eller har andre uvaner så kan du bestille enerom for NOK 2050. Vi gleder oss, og håper mange vil sette av denne helgen! Påmelding her, på checkin.no.