Julekonserter i Filadelfiakirken

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

 

Velkommen til julekonserter i Filadelfiakirken!

Det er en stor glede å for 20.året på rad få invitere deg til julekonsert!

Årets konsert heter ”Julekula, basert på en sann historie”, og er en reise gjennom julens tradisjoner og innhold. Gjennom konserten følger vi høygravide Maria og hennes småvimsete Josef på reisen mot Betlehem. På veien kjenner de på julestemning, hilser på hyrder og visemenn – bare avbrutt av et lettere slitsomt esel. Entusiastiske barn, ungdom og voksne og et strålende orkester er klare for å gi deg en energisk og stemingsfull førjulskveld, med både nye og gamle juletradisjoner!

Konserten passer for både unge og gamle, og på scenen vil du se skuespillere, sangere og musikere i alle aldre fra Filadelfiakirken.

___

Hvert år har julekonsertene et innsamlingsprosjekt, og i år går dette til et skoleprosjekt i Somaliland. Prosjektet drives av Pinsemisjonen og Filadelfiakirken. Der ønsker vi å være med å forbedre livskvaliteten for folk i Sahilregionen gjennom å bygge skoler og klasserom og forbedre kvaliteten på utdanningen til lærerne, øke profesjonalitet og kapasitet blant ungdomsskole- og videregåendelærere, øke jenters deltakelse i ungdomsskole og videregående opplæring og øke tilgangen til videregående opplæring i flere landsbyer. Gjennom årets julekonserter vil vi være med å gjøre det mulig å gi flere barn og unge mulighet for skole og utdanning, noe vi i vårt eget land tar som en selvfølge.

Velkommen til en stemningsfull førjulsopplevelse!

Billetter finner på checkin.no eller ved å trykke på det aktuelle tidspunktet her:

Lørdag 9.desember kl.18

Søndag 10.desember kl.15

Søndag 10.desember kl.18