Julekonserter i Filadelfiakirken

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

 

Velkommen til julekonserter i Filadelfiakirken!

For 20.året på rad inviterer vi hele byen til julekonserter i Filadelfiakirken. Årets konsert heter «Julekula – basert på en sann historie», der menighetens egne musikere, sangere, dansere, barn og voksne forteller juleevangeliet gjennom tradisjonelle og moderne julehits, skuespill og en god dose humor. Vi tror at vi gjennom konsertene kan få være med å gjøre Oslo litt varmere, og at enda flere får høre om Han som er verdens håp – født som et lite barn i en stall. 4000 skolebarn fra Oslo fyller salen i ukedagene, og helgen  9.desember kl.18 og 10. desember kl.15 og kl.18 blir det åpne konserter for alle.

Velkommen til en stemningsfull førjulsopplevelse!

Billetter finner på checkin.no eller ved å trykke på det aktuelle tidspunktet her:

Lørdag 9.desember kl.18

Søndag 10.desember kl.15

Søndag 10.desember kl.18