Familieweekend

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake


Helgen 13.-15.oktober har vi i FilaFamilie igjen gleden av å ønske velkommen til Familieweekend på vårt nye leirsted: Sole Gjestegård! Stedet ligger i flotte omgivelser ved foten av Norefjell, og alle fasiliteter står til disposisjon. Her blir det rikelig med muligheter for mange gode samtaler, aktiviteter og fantastisk mat, og vi har tradisjonen tro familiegudstjeneste på søndagen. Filadelfiakirken har nå overtatt driften av stedet og vårt eget vertskap, Peter og Maria, gleder seg til å ta oss i mot på vårt nye leirsted.

Vi i FilaFamilie har som mål å skape gode møteplasser for familier med hjemmeboende barn, der vi får tid til å være sammen, bli kjent og bygge gode relasjoner over tid. Familieweekend er en god anledning til å bli bedre kjent med hverandre.

Dere må ta med eget sengetøy og håndklær, men vi får servert deilig frokost, lunsj og god middag. Noen av de eldste barna skal sove på sovesaler, men dette kommer det nærmere informasjon om.

Påmeldingsfristen er satt til 1. oktober, men stedet har foreløpig begrenset kapasitet og vi følger derfor prinsippet om første mann til den berømte mølla.

Kryss derfor av datoen i kalenderen og meld dere på allerede i dag!

Vi gleder oss til å se dere alle på Sole Gjestegård i oktober!

TRYKK HER FOR PÅMELDING

PRISER:
Barn 0-3 år (m/egen seng) 50 kroner
Barn 0-3 år (u/egen seg) 140 kroner
Barn 4-7 år 480 kroner
Barn 8-18 år 560 kroner
Voksen 965 kroner