Alphakurs

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Hvem er Jesus? Er bibelen relevant i dag? Trenger vi kirken? Dette og flere store spørsmål er temaer Alphakurset tar opp.

Over 10 kvelder og en weekend gir Alpha-kurset en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for deg som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet. I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner. Uansett er du hjertelig velkommen.

Alphakurset er et velprøvd kurs som arrangeres over hele verden. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et Alphakurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Neste kurs
Vi starter nytt Alphakurs med en Åpen Alphakveld 13.september. Åpen Alphakveld krever ingen påmelding; her kan du komme om du er nysgjerrig på kurset, ikke helt har bestemt deg for om å du vil gå enda, eller vil ha en smakebit på hva Alpha er. Kurset fortsetter de påfølgende 9 onsdagene. Les mer om Alpha her.
Et Alphakurs går over ti onsdager. Påmelding kommer på checkin.no.