Menighetsplanting i Oslo sentrum

Filadelfiakirken Oslo er inne i en ny epoke i sitt menighetsarbeid. Selv om vi nå har passert 100 år, er kirken fortsatt i vekst og den tredje best besøkte kirken i Norge. Det bringer med seg mange fantastiske muligheter, men også et ansvar om å forvalte ressursene godt.

Vår visjon er «å lede mennesker som ennå ikke tror, til helhjertet etterfølgelse av Jesus», og vi ser at dersom vi skal nå vårt mål om å ønske enda flere mennesker «velkommen hjem» trenger vi å starte flere kirker på nye steder. Men først og fremst ønsker vi å ta på alvor det oppdraget Jesus gav i misjonsbefalingen om å dele de gode nyhetene med dem som ennå ikke tror (Matt 28,18-20). I tillegg er Oslo er en stor by på over 650 000 tusen mennesker, og befolkningstallet øker stadig. Det betyr også at vi trenger flere kirker.

På bakgrunn av dette mener vi det er nødvendig å starte mange nye kirker i Oslo i årene som kommer. Vår motivasjon kommer fra en overbevisning om at Jesus søker å hjelpe mennesker til et nytt og bedre liv i Oslo.

Gudstjeneste

Søndag

Launch 20.august

Søndag 20.august 2017 starter vi en ny forsamling og en ny gudstjeneste i Oslo sentrum! Følg med for tid og sted!

Er du nysgjerrig på eller interessert i menighetsplanting, lurer på hva du kan bidra med eller har du andre spørsmål?
Vi vil gjerne høre fra deg! Bruk kontaktskjemaet under, eller kom innom infostanden etter gudstjenesten på søndag!

Kontakt

Er du nysgjerrig på menighetsplanting, lurer du på om dette er noe for deg eller hva du kan bidra med? Vi vil gjerne høre fra deg!

Lederskap

Halvard og Kristin Hauge Roaldsnes

Ledere for menighetsplanting i Oslo sentrum

Kontakt

Addresse St. Olavs gate 24, 0164 Oslo

Telefon 400 05 767

Email post@filadelfia.no