Leir

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

 

Bli med på sommerens store høydepunkt: Barne- og Juniorleir på Oksøya!

 

Velkommen til dager fylt med aktiviteter, lek, bading og mye moro. I tillegg blir det andakter, undervisning og grupper med Jesus-fokus. Målet er at alle skal få bli kjent med Jesus og med hverandre, og skape gode relasjoner som kan vare over tid.

På leir vil du også møte mange gode ledere som vil sørge for at du trives og får det fint. Og vi vet at det kommer til å komme mange barn på din egen alder som vi håper og tror du vil få skape gode leirminner med.

Dette blir dager fulle av gøye opplevelser, og vi håper virkelig at du blir med!

Barneleir: 26.-30.juni. For alle barn født i 2007, 2008 og 2009. Påmelding her.

Juniorleir: 30.juni – 4.juli. For alle barn født i 2004, 2005 og 2006. Påmelding her.