Bibel og brød

In Nyheter by Hanne Ovidia Hansen

← Tilbake

19.april starter vårens Bibel og brød, et møtepunkt mellom undervisning og fellesskap. Fordi vi ikke har anledning til å gå like dypt inn i Bibeltekstene i gudstjenestene, og fordi Bibelens bøker er ukjente for mange av oss, trenger vi å lese sammen. Og det er det vi skal gjøre over fire onsdager denne våren. Teolog og lærer på Filadelfia Bibelskole Andreas Døvik underviser, og denne gangen er det Salmenes bok som står på plakaten. Etter undervisningen er det dekket til kveldsmat. Undervisningen er åpen for alle. Kveldsmaten koster en slant, påmelding kommer snart.

Velkommen til Bibel og brød!

Onsdager kl.19, 19.april, 26.april, 3.mai og 10.mai.

Andreas Døvik blogger om blant annet teologi og Bibelen på nettstedet gjentagelser.no.

Les hans artikkel om Bibellesning  her.

Les hans artikkel om Salmenes bok her.